כניסה
למנויות
צרו קשר

אורז בסמטי וכרוב מאודה

 אורז בסמטי וכרוב מאודה

רכיבים:

כף שמן זית
בצל קצוץ
ראש כרוב 
2 גזרים
2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס אורז בסמטי
תיבול: מלח, פלפל, חצי כפית סוכר
לימון לפי הטעם
פטרוזיליה, כוסברה, שמיר / בזיליקום.

אופן ההכנה:
יש צורך בסיר גדול!

מתחילים בטיגון הבצל ואז מוסיפים את הגזרים מגוררים גס וכרוב שלם פרוס לרצועות
מערבבים ומבשלים יחד כ 3 דקות
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות
חצי כוס אורז בסמטי
מתבלים מלח ופלפל שחור, חצי כפית סוכר
מוסיפים כוס מים רותחים
סוגרים עם מכסה ומבשלים על אש נמוכה 45 דקות עד שכל הנוזלים נספגים
5 דקות לפני סוף הבישול נוסיף חצי לימון סחוט פנימה.
לפני הגשה נוסיף עשבי תיבול: פטרוזיליה, כוסברה, שמיר/בזיליקום.
נגיש חם ונתענג

***כדאי להכין בסיר גדול

 

איך נתייחס?

כל הסיר 4 מנות פחמימה וכמובן מכיל גם ירק - מוסיפים חלבון לפי הכמות בארוחה ונהנים מארוחה משביעה וטעימה!

להאמין. לפעול. להגשים.